Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vacker människa


vi nuddade vid varandra en sommar


du hade sett helvetet, men ditt leende var äkta


du var en kvinna i ungdomlig skepnad, jag en pojke i manskropp



du visste vad älska betydde, jag låtsades















Fri vers av D S
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-02 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D S
D S