Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tiden är mogen!

 

När tiden är mogen

när tiden är rätt

kan jag möta dig med dagens styrka

med dagens insikter!

med dagens visdom.

inte förr 

***

Jag väntar på att bli stark

för att kunna säga dig

hur svårt jag haft

 

*** 




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 243 gånger
Publicerad 2005-12-22 16:46



Bookmark and Share


  Ki
Fint skrivet min älskade vän!
Gillar rytmen i det första stycket
och orden
och härligheten
amen
;)

Puss och kram
2005-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan