Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill


jag smyckar min omgivning med ovägda ord


söker bäring i en clownkostym



kastade sarkasmer studsar osynliga tillbaka och klär av mig naken


ensamheten vill älska men vet ej hur






Fri vers av D S
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-02 14:23



Bookmark and Share


  Blåbäret
ensamheten måste först älska sig själv och sitt jag och hur den är tillsammans med omgivningen, "oensam".
att förbli ensam är inte svårt annars...
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

D S
D S