Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad råder


Tystnad råder
Uti telefonen
Telefånen

Ingen ringer
Uti telefonen
Telefånen

Ring ring ring ring
Inget alls av ring ring
Klick klick klick

Och man undrar
Vad ska man då göra
Ska man göra

Kärleksvingar, spricker lätt så sköra
Lätt så sköra
Krack krasch krack krasch

Alltid kan man höra
Alltid hör man krack krasch
Krack krasch krack




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-02 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO