Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnerna


Lögnerna
Lögnerna och bortförklaringarna
Är värst
Jag tror det

”Tro inte att jag är dum” brukade du säga
om dej och när jag sagt nåt
Även om det var ovidkommande och fel
Men vem smeker dina lår ikväll
Vem kysser din mun
Vem leker med din bröst
Vem knullar dej

Vem får din kärlek
Vem har fått den de sista åren
Knappast jag i alla fall
Vem älskar du egentligen
Och när du går så ser du glad ut
Du ser lättad ut när du försvinner

Och när allt kommer till allt
”flickan kommer flickan går”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 118 gånger
Publicerad 2012-06-18 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO