Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan blommor och ben


Mellan blommor och ben
Kärleken ren
Man hoppas
Men tiden är sen
Och stoppas
Den goda fen
Proppas
Full av ord så len
Knoppas
Igen, kanske….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-27 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO