Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beslöjande


den roterande abstraktionens översättning speglar sig i själens ytskikt


för att sedan försvinna vid nästkommande krusning


ett öppet djup sväljer sinnet helt







Fri vers av D S
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-02 16:04



Bookmark and Share


  Jan Simonsson
Beslöjande och genomskådande. Vi avslöjar oss på mikronivå. Snyggt funnet, med ett tydligt Sommer-märke vad språket anbelangar.
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

D S
D S