Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bor i mitt förflutna

 

jag bor i mitt förflutna
men det är inte jag
jag hittar inte längre meningen
i det som var
och inte kan jag finna vägen ut
och ingen kraft att bryta
det förflutnas makt

 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-02 18:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Välfångat!
Och ändå är det som Elisabeth Rynell skriver:
"När min tanke fått fingrar, fått grepp, ska jag ta mig härifrån. Jag ska gå, in i mitt liv igen. Det är vad en människa måste. "
2011-03-08

  Larz Gustafsson VIP
Det finns en kraft, men även jag, som upplevt den, kan ibland hemfalla åt nostalgi.
2011-03-03

  Eva Langrath VIP
Så väl jag känner igen mig i den känslan,
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger