Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindelman

Jag ligger på marken och du ligger på marken
Hur kan jag vara så långt under dig
Hur kan jag vara
så långt under dig
Hur

Du lapar mig ned i den tunga mjölken
Det läcker in i ögonen och ingenting
har du tagit med dig för att stryka mig ren
Vedergällning, tusen år gammal vedergällning
under dina bruna naglar
När du vänder dig bort för att slippa
bli smutsig

Vi börjar om här, säger du
men jag har redan nått mitt slut
Här finns ingenting tjockvitt
Bara spindlar inuti benen
spindlar inuti benen spindlar
Inuti




Fri vers av Tess the mess
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-02 22:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"She´s got spiders inside her head" (The Vapors)
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Tess the mess
Tess the mess