Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormor

Jag kände din hand på min fot
hur den hoppade och ryckte
men dina ögon är fortfarande lika blå
som ett barns




Fri vers (Modernistisk dikt) av Tess the mess
Läst 365 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-04 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tess the mess
Tess the mess