Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med din ödmjukhet så kommer din skönhet

och storhet
den som bara får dig att glänsa, då du är en blomma
och en av de där fromma
Och om man sen bara sköter om dig riktigt väl, som vän, och vattnar dig emellanåt till och från
så att du bara gror, så finns det förhoppningsvis en risk att man själv en dag bara
blir lika vacker som dig
och bara blir lika stor

Med din ödmjukhet...

Ken Cassel
2/3-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-02 22:44



Bookmark and Share


  Janne
Så vackert
skrivit min
vän...
2011-03-04

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt fint skrivet. =)
2011-03-03

  Ninananonia VIP
Det är du redan Ken! :)
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel