Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust till dig

Älskling jag känner dig
ditt hjärta och din lust
den lusten är min lust
hela mitt jag vibrerar dina toner

Jag vet att du känner
jag vet det

Jag älskar ofta med dig i mina tankar
i drömmar av kärlek och lycka
ibland så viskar jag ditt namn högt
alltid ditt namn ingen annans
det bara är så

Min lust är för dig och likaså mitt hjärta
när du håller mig nära
då finns inget annat än lust kärlek och trygghet
då lever jag fullt ut

Då leker lyckan i mitt blod

 




Fri vers av sulimaa
Läst 342 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-03 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa