Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Don't you forget about me




Momentum

 

Viskande löften

ödslig strand

mörkret höll oss i sin famn

 

Pärlemor över hud

Bärnstensögon mot isande blå

bejakade varann

 

Ögonblick som hastigt försvann

med vågors sälta

in i

havets skum 

 

På botten ligger vår skatt

för att aldrig bli återfunnen

 

 © Linda C Hansson

 

 




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-03-03 21:55



Bookmark and Share


  Quasimodo
En vacker stund, fångad och försvunnen i det som blev men inte fick vara.
2011-03-16

  mariasan
vackert! fastnade särskilt för raden:
Bärnstensögon mot isande blå
2011-03-13

  aol
jag tycker allt att det bor en så fin själ i din dikt
2011-03-06

  aol
underbar bild som passar till denna fina dikt
med djup och sälta i,
2011-03-06

  LassO
skön dikt
2011-03-05

  Janne
Vackra minnen
med fint bildspråk
2011-03-05

  Lena Själsöga Keijser
en mycket vacker bild
men...
men... man vet aldrig hur skatten blir funnen

tack
2011-03-04

  mare VIP
Så vackert
2011-03-04

  walborg
Minnen - vackra - blivit poesi!
2011-03-03

  Ninananonia VIP
Vacker:)
2011-03-03

    ej medlem längre
Beautiful
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP