Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägrenen

Vatten bromsat i fall
i silver längs sprängstensklipporna
du dansar virvlar i snörök
längs tuggade dikeskanter
och vägrenens mjuka mule
då hon bugar sig mot dig
med kastanjeblanka ögon
och darrande näsborrar
ber dig sitta upp
vindlar bort över stenåkrarna




Fri vers av Grävling
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-04 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling