Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dur

Där de första tonerna formas
och dolda skogsduvor ropar
ligger du solvarm i mossan
andas djupaste sommar
du vet hur vatten doftar
hur timmar passerar över dig som moln
och tornseglare med häpna näbbar
och himlens smattrande
som vilda flaggor kring husen




Fri vers av Grävling
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-04 00:06



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja låt oss känna in den mark vi står på!
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling