Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haremsdamen från Quatar (limerick)

En haremsdam från Quatar
hon klagade: "Åh, vilken karl!
23 - vad har hänt!
Är du helt impotent?!
Jag, 24:an, fick ensam bli kvar!"




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-04 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP