Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktatorn från Libyen (limerick)

Diktatorn från Libyens öken
ville ogärna säga ajöken
men rätt trängd gick det snett
när han föll, rätt och slätt,
i en oljekälla som slök´en




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-04 08:18



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Den som gräver en grop! kanska man kan säga
2011-08-09

    ADI Nehlin
:-) underbar text
2011-03-04

    Bodil Sandberg
hahaha görbra!!!
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP