Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna


Gung, gung, gung
låter håret växa vilt
går bak och fram
fram och tillbaks
i denna djungel
i denna strid
det tog en lång tid
innan jag insåg att
jag var mitt hjärtas herre

Åh, tragiska ungdom
med ömhet så mjuk
fick väl blå ögon ned mig på knä
förtrollad av kärlekens nycker


Jag älskar skogen och havet
det renar vårt sinne, tystar vår tanke
och skänker ett hopp
när man från himlen är bortglömd.





Fri vers av Hyonu
Läst 515 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-04 11:03



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du är himlen
himlen är i dig
så andas
allt
i dig
och du i allt

mycket vacker bild

tack
2011-03-04

    ej medlem längre
Det är som något magiskt med havet, det tar emot själsligt mörker utan att förmörkas
2011-03-04

  Mow Dean VIP
vid havet mår man alltid bra
vackert skrivet
tack för att du delar med dig!
2011-03-04

  Ninananonia VIP
Vackert uppvaknande :)
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu