Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alltid, förevigt ... tillsammans


Saknar dej

Jag saknar dej
Som vinden
Saknar löven
Som att prassla i

Jag älskar dej
Som biet
Söker honungen
Som att sött i lockar

Jag längtar efter dej
Som solkatten
Söker solskenet
Som att leka i

Jag vill ha dej
Som vågorna
Söker klipporna
Som att tryggt landa i

Fullkomligt enkelt
Du är sanden
Där mina steg
Vill landa på




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 610 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-03-04 11:35



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Skönt tänkt och skrivit! Bokmärke.
2011-04-24

  Karin Rosberg
så vacker och sensuell.........att känna så är en gåva!
2011-03-11

  prinscess VIP
den här var vacker
2011-03-08

  Linda CH VIP
En mycket fin kärleksförklaring!
2011-03-07

  La Magnólia VIP
Berörande och varm ... Sparas ...
2011-03-07

    Maryanne
Väldigt vackert!
Tack för att du delar med dig!
2011-03-06

  Veronic@
Vackert skrivit!
2011-03-06

    ej medlem längre
Underbara rader!
2011-03-06

  mare VIP
Otroligt vacker dikt, sparas..
2011-03-06

  sulimaa
Enkelt rakt och känslosamt ...vacker saknad och vacker kärlek...
2011-03-06

  filosofian
Oj vad fint skrivet! Kärlek. :D
2011-03-06

  Anna Hägglund
Djupt o vackert, bravo! :)
2011-03-06

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Så varmt längtansfullt.
Tack
2011-03-06

  Maiah VIP
Det behövs de som kan måla kärleken med ord...och det kan du...
2011-03-06

    sunnanvind
Åh...vad fint!!! Mjukt kärleksfullt och alldeles underbart! Applåder!
2011-03-06

  KristinaE
Gott att läsa dina härliga kärleksord!
Saknaden och längtan är evig!
Ord som fastnat i mina tankar är "Eviga ögonblick" del i namn på filmen.
2011-03-05

  Junitvillingen
Vilken fin, mjuk & varm kärleksförklaring! Din hjärtans kär lär bli själaglad över dikten:-)
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX