Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i nöd och lust.. *pustpust* Håll Dig!!  (kan man fråga sig om man ska ibland..)




nödigt

 

 

*

håll dig undan

håll dig ren

håll dig hela vägen hem

håll dig rund och även sen

håll dig framförallt från slem

 

håll dig hårt

håll dig kall

håll dig hela tiden ball

håll dig ända in i mål

håll dig hård men även sen

håll dig aldrig för en vän

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-04 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri