Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dessa finns överallt (många i mänsklig gestalt...) so : "Watch It !"


"Demoner !"

Demoner !

budbärare av onda
gärningar
strypningar, förförelse och
skärningar !



Demoner !

syns inte
utanpå
de kan va´
"så fina så" (!)
men under den vackra
fasaden
finns den värsta
ondska
du kan möta´n på
promenaden
gör först inte
ont, va ´(?)
men se´n kommer
konsekvenserna
av umgänget med
"delinkventerna"
dessa desertörer
från mänskligheten
livsfarliga för
allmänheten !


Demoner !

dominerar vår arma
värld
vädjar till girighet och
elitism
utnyttjar avoghet och
schism
ställer bror mot
syster
fader mot
moder
och med "förfalskad
lyster"
rent onda
metoder
så splittrar fanskapet
människorna
därav de onda
händelserna (!).........
Endast Gud kan stoppa
honom
om VI går till Herren ,
kom !

---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-04 16:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
1 Johannesbrevet 5:19 säger att hela världen är i den ondes våld, men Guds Ord talar också om att Jesus har övervunnit den onde.
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska