Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick lite panik över att inte ha skrivit något på länge.


Jag

saknar kravallstaketets kyla mot kroppen
och den hesa rösten efter varje konsert

saknar att dansa i takt med musiken med mina vänner
och att ha vätskebrist

saknar dom märken som solglasögonen lämnar efter sig
saknar att krama danny i värmen
saknar att gå upp klockan fem och åka mil efter mil

saknar att röka en cigarett i solnedgången
saknar att ha skavsår och myggbett

saknar er




Fri vers av AliciaK
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-04 20:08



Bookmark and Share


  Albin Jonsson
Det man saknar mest är det som är ens själ. Håll i det så gott det går du :)
2011-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Känner igen paniken...
Är det Hultsfred, Arvika eller Falun det handlar om?
Getaway, kanske?
2011-03-04

  peter markurth
bra
2011-03-04

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Vackert!
Tack.
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK