Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ettor och nollor

ettor och nollor, ettor och nollor, ettor och nollor
Vart har jag nu hamnat någonstans?!
Vad konstigt, för det här har jag aldrig sett förut, för det här känner jag inte riktigt igen
måste nog bara ha hamnat ute på nätet någonstans, ute i datavärlden…

Ettor och nollor

Ken Cassel
4/3-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-04 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel