Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polisen frågar den hemlöse alkoholisten

som bara ligger där smått utslagen på en bänk
en varm sommarnatt
Är det inte hårt och slitsamt att bara ligga så här och sova på bänken, varje natt
då han bara svarar lite kyligt, och berusat
Nä, jag vet inte riktigt, eftersom jag är inte hemma så mycket
Men så är jag också bara som en liten svart katt, som ständigt är på resande fot till allt, och ingenting…

Ken Cassel
4/3-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-04 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel