Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när hon är borta och hennes livsrum är tom




Lägenhet till salu

Bilder på en lägenhet

tom

förut fylld av 

liv

människor

stora små

röster

skratt gråt

prat

dofter

rörelse

Nu är den tom

till salu

kvinnan borta

 

hennes livsrum

finns på

nätet

men hon kan inte längre berätta

 

därför är det

 

en lägenhet till salu

 





Fri vers av Maiah VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-04 19:47



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Inget är så tomt som ett tomt hem som tidigare varit fyllt med liv. Fin!
Gillar.
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP