Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

I dina ögon sökte jag värme
men fann en sköld
försökte tyda dina ögon
men såg ingenting
jag sökte ljuset
men du blåste ut det


du förvandlade mitt liv
till ett mörker




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-05 05:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna