Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Balladen om en sjuk människa som sabbat allt han kan, och ständigt blir osams med folk samt lämnar alla besvikna...


PÅ crossnet fanns en liten man

På crossnet fanns en liten man
Liten man
Liten man

En liten snorre hade han
Hade han


På crossnet saknades det ärlighet
Ärlighet
Ärlighet

Men alla kände ju till det
Ju till det


Så mannen med sin snoppkomplex
Snoppkomplex
Snoppkomplex



Han blev en moderator han
Moderator han
Moderator han

En liten kopia av en man
Av en man


Sen lades denna sida ner
Sida ner
Sida ner

För skandalerna blev fler och fler
Fler och fler


Men då fanns åter en till buds
En till buds
En till buds

KP medias media rus
Media rus

Men åter denna sabba han
Sabba han
Sabba han

Så även denna snabbt försvann
Snabbt försvann
Nu sitter han i jämtlands län
Jämtlands län
Jämtlands län

Till dess han kanske far där hän
Far därhän




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 255 gånger
Publicerad 2012-06-23 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO