Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dikt-verklighet


ensamheten skrapar liv från mörkerväggen


kysser baksidan på ett fotografi



ser den haltande mannens vilsegång inuti det existentiella predikamentet



en storm förmögen att störta verkligheten

inspärrad i en tanke


som rinner ut och stelnar till några rader på en skärm




Fri vers av D S
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-05 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D S
D S