Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner färgar av sig!

Att bara veta att Du finns
det ger mig så mycket frid
även om Du inte alltid har tid
för mig så vet jag ändå att Du
i Dina tankar har en liten varm
vrå för just mig alltid.

Och det gör mig så glad i Dig
att Du mitt i allt Ditt hinner att tänka
på just mig. Det gör ju att dubbla solar just
på mig skiner så även om himlen är svart grå
kan jag ändå se en strålande solstråle
tändas uppe i det grå och ljusna
till en aning åt det blå...

Oh Vännen utan Dig hur
sjutton skulle det för mig då gå...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-05 13:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbara ord!
2011-03-05

    ej medlem längre
Underbar, ärlig är din text. Fint skrivet!

"Och det gör mig så glad i Dig
att Du mitt i allt Ditt hinner att tänka
på just mig"


Och, så sanna är dina ord ...


@nn
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt