Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Härlig Fuego!


Känslor i dans

Höfterna rör sig
I en virvlande dans
Med skakande rumpor
Och starka kroppar

Sensualiteten sprudlar
Vackert
Hett
Svettigt
I en rytm
Dunk, dunk-dunk

Känslorna Tar Sig ut
Ur höften
Rumpan
De förlängda armarna

Det är fuego




Fri vers av filosofian
Läst 461 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-05 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian