Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömprinsen

Du ser min bild.
Du läser min text.
Värmen och leendet sprider sig.

Tänk om!
Kan det vara han?
Min drömprins.

Det låter för bra för att vara sant.
Varningsklockorna ringer.

Men bröllopsklockorna klämtar högre.
Nu ska din kärlekssaga bli på riktigt.

Det du läser är så jag vill vara, så jag önskar att bli, så jag tror att jag är.

Ingen lögn, men långt ifrån sanningen.

Drömprinsen måste dö.

Han måste dö så att du kan älska en sån som mig.

Älska en helt vanlig man.



Dö drömprins, dö!




Prosa av Magnus P.
Läst 227 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-05 16:30



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Men...du är helt klart en drömprins du med...för någon därute!!
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord