Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

not the right kind of man

Du vill ha en man som kan dö för dig

I´m not the right kind of man

Jag vill leva för dig




Fri vers av hobby poeten
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-05 17:24



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Genialiskt
snillrik..
Jag bugar och
ler ;-)
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

hobby poeten