Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan raderna

Min älskades hjärta har skador
Hon läser allt jag säger mellan rader

Mina kärleksord hör hon sällan
Upptagen med att tolka allt emellan

Ur varje paus, varje andetag , varje nyans
skapar hon en roman som från ingenstans

om lögner svek ...och brusten kärlek





Fri vers av hobby poeten
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-05 21:49



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Det är så det
är med trasiga
själar..
de blir bara
hela av ännu mer
kärlek ;-)

Du skriver
så ljuvligt
vackert!
2011-03-10

    Maryanne
Dina ord är både vackra och känsliga
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

hobby poeten