Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för kärlekens skull

Jag kan gå över höga berg
Måla månen i din älsklings färg
Simma över hav till främmande land
Gå genom öken trotsa storm av sand

Jag vet att känslor kan vara svåra att besvara
Jag förstår du behöver inte förklara




Fri vers av hobby poeten
Läst 139 gånger
Publicerad 2011-10-28 06:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hobby poeten