Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hur försäkringskassan lyckas med det som vården i bland misslyckas med. Att få människor friska på begränsad tid. Därför borde de nomineras för Nobell priset i medicin


Svensk vårdgaranti

En man från stan, var hos läkaren här om da´n
Av dödlig sjukdom han led.
Han av försäkringskassans fick besked
När du är inskriven här, friskförklarar vi dig i ett naffs
Du blir arbetsför, innan du dör
Så hos sankte Per blir det inget tjafs

Du dog till synes frisk




Fri vers av hobby poeten
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-06 22:11



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Hahaha..
Du satte pricken
över i! ;-)
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

hobby poeten