Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förstår

Du säger att jag inte förstår

Men jag förstår mer än du förstår

Jag förstår att du inte förstår att jag förstår

När du inte ens förstår dig själv




Fri vers av hobby poeten
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-05 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hobby poeten