Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåliga relationer gör ont, men inga relationer alls gör ondare

Du kan få hata mig om du vill
För ifall du hatar mig
Då finns jag i alla fall
Även fast du lägger ner all energi
På att tycka illa om mig
Så är jag inte osynlig
För vem kan hata nått som inte finns?


Alla förhållanden jag brutit
Alla vänner jag skrikit åt
Alla som gått sin väg
Och lämnat mig ensam


Skillnaden mellan kärlek och hat
Är inte så stora i mina ögon
För även om du älskar mig nu
Kommer du hata mig tillslut


Fast det är inte hatet som är värst
Det värsta är när du glömmer bort mig
Och inte bryr dig
För då finns jag inte längre


Men jag vill varken ha din kärlek
Eller ditt hat
Jag önskar bara att du kunde acceptera mig
För den jag egentligen är
















Fri vers av MM
Läst 680 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-05 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MM
MM