Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Temperamentsfullt

 

solen värmde i lä
och lyste så välsignat på snön 
glänste i grusvägens smältvattenpussar
och talgoxen spelade i björkens topp

men det var under den korta hagelskuren
jag kände igen vårvädret

på temperamentet




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-05 23:45



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vårväder i fin ordtappning
2011-03-06

  Larz Gustafsson VIP
En fin vårskildring.
Ja, våren är subversiv! Revolutionär!
2011-03-06

  Ingela Svenson VIP
Kanske den speglade ditt eget temperament!;=)
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger