Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oljud

 

 

 

*

Det värsta är

när det är

 

tyst

 

Oljud

*

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-06 02:30



Bookmark and Share


  Amina
jävligt slagkraftig trots de få orden.
2011-03-06

  thyra
Finurligt fin!
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri