Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är resonans




Den haltes seger
En triumf för viljan
En resa i marker
Heartstrings och cyanid
Väck mej,väck mej
Innan vilsen hunger amputerar stegen

Ett kodex som har fostrat,
glider ur handen inatt
Ingen blir sårad förstås,
men jag fastnar i tågkupé efter tågkupé
Oförmögen, oförmögen i min funktion
Varken viljan eller känslan består

Då jag borde inrätta mig,
stå taktfast i ledet
Sitter jag fast på Bryssels flygplats,
med för stor packning och ett tomt utrymme i hjärtat
Ligg vek, ligg vek för mig
Du kan inte knulla mig stark nåt mer

Don´t hurry, don´t worry
Jag sparkar fördröjningen framför mig
Jag kan inte bromsa
Ge mig tillbaka steget det som togs ifrån mig
Håll mig, håll mig i handen tills vi faller fritt
I en pjäs om döden levs livet slut





Fri vers av theperna
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-06 06:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna