Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klara ögon




Känn tyngden i orden

Det som utvidgar

Håller själen polariserad

...och det är inte vackert

Det är gevär i brudbukett



Låt det vara rent

Brännvin och utsläppt hår

Något är fel här

Vi sover bakom galler

På första bänkraden för förtröstan




Den enda plats att vara fri i

Vildkatter och tamhjärnor

Stryker runt gathörnen i hopp

Förtjänar inte sitt levebröd

Tar bara vad natten ger







Fri vers av theperna
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-06 06:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna