Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kannibalerna från Atlanta (limerick)

Kannibalparet ifrån Atlanta
läste listor över gamla bekanta
"Vänner är allt det bästa
när man vill ut och festa
- men doktorn har rått oss att banta..."




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-06 09:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ganska så tillräckligt rolig, påminner i stilen om anakreon och ewa-Britt
2011-03-16

  Junitvillingen
SÅ galet kul!!!
2011-03-07

  Larz Gustafsson VIP
Klart bra!
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP