Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kverulanten från Lagan (limerick)

Kverulanten från trakten av Lagan
skrev ofta om hårdare tag, han
"Våldtäkt, rån, snatteri
allt det där slipper vi
om vi åter får skamvrån och agan!"




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-06 09:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Håller med honom.
Bra rimmat.
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP