Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt inte ekonomin...

Låt inte ekonomin grumla om
i er kärlek utan rumla om
tumla om
i kärleken ändå
för vad har den där att göra
den ställer bara till onödig röra
ta vara på tiden tillsammans då
så länge ni är det: Två!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-06 13:33



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Så väldigt sann !
2011-03-07

  Peter Olausson VIP
gott råd!
2011-03-06

  En strimma av guld
Så sant så länge man är två eller har sin vän där nära utan att behöva be om det så har du det största värdet som finns. Fin tanke och så starkt budskap du ger. Bra!
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt