Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=2LAuzT_x8Ek&feature=related


Han flydde fràn samhället

En ung man som tröttnade pà det ytliga samhället,
tog modet att fatta ett beslut som ledde till en resa,
han blev Alexander Supertramp och reste igenom Amerika
resan ledde till mànga nya vänner som brydde sig om honom

Men ändà, han lockades av Alaskas vildmark,
av det vackra i det kalla klimatet i Norr
han träffade en äldre herre som ville adoptera honom,
han saknade en arving och önskade se Alexander som sin sonson

Han kom fram till sitt màl trots alla omvägar
det som väntade honom var en vacker och farlig vildmark,
det var just det som han behövde trodde han,
men att làtsas vara nàgon annan än den man är inte bra

Han ville àtervända till samhället, men det var för sent
och Alaska släppte aldrig taget om honom,
han blev fàngad av sin egen längtan att finna sig själv,
denne man slutade sina dagar i en gammal buss

Han flydde fràn samhället för att fly fràn nàgot fasansfullt,
Christopher McCandless hette han och hade en framtid,
men smärtan inom honom var för stark,
det var ensam som han insàg att han skulle dö...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-06 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm