Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintersjälens våraning

 

den källarbleka vintersjälen tittar fram ur yllet
nyser emot solen
och börjar skjuta nya gröna skott
på gammal stam




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 400 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-03-07 10:00



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Helt underbart! Vilken tur för mig att jag hittade den här!:)
2011-04-26

  stenhur VIP
få ord men fyllda av liv och längtan!
2011-03-08

  Janne
Fint skrivit
naturens skiftningar
är härliga att få uppleva
2011-03-08

  Linda CH VIP
Härliga vårkänslor förmedlar du.
2011-03-08

  ULJO
Här får man verkligen en längtan till våren.
2011-03-08

  Eva Langrath VIP
Härligt, härligt jag anar vår ända hit
2011-03-07

  Larz Gustafsson VIP
Våren är den härliga förnyelsen.
2011-03-07

    Tea Alex
Unikt om vår.
2011-03-07

  Lili Samuelsson VIP
fullkomligt underbar. vilka bilder jag får.
här är det våraning
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger