Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldsflamman!

Den enda jag kan överträffa är mig själv
hitta nya vägar och en metod, som bättre bär
och av det jag gjort, om det gick fel jag också lär
att aldrig ge upp, det är det som livet handlar om här!

Så här susar jag berusande med mig själv omkring
lurar mig själv att se även på små ting
som ju också är någonting!

Det blir att förstoringsglaset ta till
inte för att göra min pupill
stor och vacker
nej här väntar andra attacker:

Att nå till en nivå
som jag aldrig nått till innan
spräcka just den hinnan
igen ta fram den lejoninnan
i mig som jag har och
inte bara vill känna nu
utan vill ha kvar och ta till
i alla mina kommande dar!








Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-08 06:50



Bookmark and Share


  ULJO
Här visar du andra sidor av din skrivarkonst, lysande.
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt