Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För några sekunder

fastnar blicken i golvet
perfekt för mina tankar
ingenting som stör
bara tråkigt vackert golv

ögonen blir torra
blinkar
blir tårögd

ser mig omkring

tillbaka till verkligheten




Fri vers av AliciaK
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-15 21:31



Bookmark and Share


  aol
så fint tecknat och igenkännande
2011-03-15

  cilax VIP
fint, ett ögonblick av något så enkelt, så sant
2011-03-15
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK