Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... sitter alltmer i zazen


Livet före jag dör...







Jag mötte världen
i min första inandning
och avslutar med utandning

Vad hände egentligen där i mellan
kanske jag kommer undra

Bäst att andas tills jag vet










Fri vers av Kjell A. H Lundin
Läst 402 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-07 16:35



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Kanske är där i mellan själva målet med Livet?
;-)
/Jenny
2011-04-08

  Kjell A. H Lundin
VännenWalborg!

Jag tänkte nog på ”före” och ”efter”, men du har kanske rätt att det skall vara ”innan”. Men ”innan” jag dör känns mer som slutgiltig död och det jag tänkte var nog mer en fortsättning efter ”döden” då jag reflekterade över själva mellanrummet.

Å andra sidan tänker jag att det kanske mer är ett kontinuum, som ständigt flyter in i nästa skeende om och om igen, eftersom det är ständiga mellanrum som hakar i nästa ögonblick, nästa situation, nästa andetag, nästa initiativ osv…….

Tack för tanken!
Kram
Kjell
2011-03-08

  walborg
Fint att läsa - tänkvärt! Tack!
Undrar om det inte heter "livet innan ..."?
2011-03-08

  Maiah VIP
ja det som hände däremellan kan vara mycket....bra diktat!!!
2011-03-07

    Max Poisé
Riktigt vass text som andas erfarenhet!
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Kjell A. H Lundin
Kjell A. H Lundin