Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

For you, part II


In the air I breathe

sweet beauty sleeps

sigh, I love her lonely breathing

say yes, my love

the only reason

I could be

dreaming




Fri vers av Hyonu
Läst 153 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-07 19:47



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Your poem
is like a miracle. :)
A miracle for her soul.
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu